Hava Durumu

Narin'in cesedini dereye gizleyen itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı

Amca Salim Güran'ın "Bunu yok edeceksin" diyerek 200 bin lira teklif ettiğini iddia etmişti. Kırmızı otomobili dere kenarında 50 dakika beklemiş

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Narin'in cesedini dereye gizleyen itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın cesedini dereye gizlediğini itiraf eden Nevzat Bahtiyar (48), jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklandı. 

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi  Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi 19 gün sonra, daha önce aramalar yapılan Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içerisinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kaplanmış bir şekilde bulundu.

Soruşturmada kapsamında Narin'in annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran, iki ağabeyi, üç amcası ve 2 Eylül’de kasten öldürmek'ten tutuklanan köy muhtarı amcası Salim Güran’ın eşini dahil 24 kişi gözaltına alındı.

DHA'da yer alan habere göre, gözaltına alınan 24 kişiden biri olan Nevzat Bahtiyar, Narin’in tutuklu amcası Salim Güran'ın kendisine 200 bin lira teklif ettiğini ve cesedi dere kenarına atmasını istediğini itiraf etmişti. Bu itirafın ardından Narin’in cesedi Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içinde bulunmuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.