Hava Durumu

Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlanıyor

En Hamarat Benim'in ünlü sunucusu Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlanıyor. Kadir Ezildi'nin kayınbiraderi ünlü fenomen Fırat Türkmen'den ilk paylaşım geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 23:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlanıyor

En Hamarat Benim'in ünlü sunucusu Kadir Ezildi, nişanlanıyor. Ünlü sunucunun sır gibi sakladığı nişanlısının "Canlar Cananı Muhammed " ilahisini söyleyerek tanınan fenomen Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze Türkmen olduğu ortaya çıktı.

KADİR EZİLDİ'NİN KAYINBİRADERİ FIRAT TÜRKMEN'DEN İLK PAYLAŞIM 

Dün ilk kez tgrthaber.com'un ulaştığı bilgilere göre; Kadir Ezildi'nin ismini açıklamadığı nişanlısının yakın arkadaşı olan fenomen Fırat Türkmen'in ablası Gamze Türkmen ile nişanlanacağı ortaya çıkmıştı. Bugün nişanlısının evine ziyarete giden Kadir Ezildi'nin kayınbiraderi Fırat Türkmen'den ilk paylaşım geldi. Kadir Ezildi'nin fotoğrafını paylaşan Fırat Türkmen, emoji koymakla yetindi. 

KADİR EZİLDİ VE GAMZE TÜRKMEN NE ZAMAN NİŞANLANIYOR?

Sosyal medyadan nişan hazırlıklarını bir bir paylaşan Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile 19 Temmuz'da nişanlanacak. Sosyal medyada nişanlısının kim olduğunu açıklamayan Kadir Ezildi , yaptığı son paylaşımda ilk kez nişanlısını paylaşmış oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.