Hava Durumu

Dolandırıcı kadın yakalanmamak için erkek kılığına girdi

Marmaris'te dolandırıcılık başta olmak üzere 27 yıl 110 ay hapis cezasıyla aranan H.S. isimli dolandırıcı, erkek kılığında saklanmasına rağmen polis ekiplerine yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Dolandırıcı kadın yakalanmamak için erkek kılığına girdi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, aranan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Aydın ve Antalya başta olmak üzere bir çok il ve ilçede 50'nin üzerinde, dolandırıcılık başta olmak üzere suç kaydı bulunan şüpheli kadın H.S. için düğmeye basıldı.

YAKALANMAMAK İÇİN ERKEK KILIĞINA GİRDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli H.S.'nin yakalanmamak için erkek kılığına girerek Fırat ismini kullandığı ve Marmaris'te yaşadığı tespit edildi.

POLİSLERDEN KAÇAMADI

Jandarma ekipleri, yaptıkları geniş çaplı araştırmalar sonucunda H.S.'nin erkek kılığında Fırat S. ismi ile Marmaris'te bir evde yaşadığını tespit etmelerinin ardından operasyon düzenledi.

TUTUKLANDI

Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda Fırat S. adına sahte kimlikle yakalanan H.S. isimli kadın yapılan işlemlerinin sonrasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.