Hava Durumu

Tenisin kalbi Bursa Orhangazi‘de atacak

Bursa Orhangazi Belediyesi, bu yıl bir kez daha tenis severleri bir araya getirecek olan "Gazi Kupası 2024" tenis turnuvasını düzenliyor. Orhangazi Tenis Spor Kulübü’nün katkılarıyla organize edilen turnuva, 13-23 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Tenisin kalbi Bursa Orhangazi‘de atacak

Turnuva, hem deneyimli oyunculara hem de yeni başlayan tenisçilere hitap eden geniş bir kategori yelpazesi sunuyor. Tek kadınlar, tek erkekler, yeni başlayan tek erkekler ve yeni başlayan tek kadınlar olmak üzere dört farklı kategoride sporcular mücadele edecek. Sporcuların son katılım tarihi ise 5 Eylül 2024 olarak belirlendi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın spora verdiği önem, bu turnuvanın başarısında önemli bir rol oynuyor. Turnuvaya katılım için başvurular ve detaylı bilgi Orhangazi Belediyesi Spor İşleri Birimi tarafından sağlanıyor.

Gazi Kupası 2024, sporseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Turnuva, tenis tutkunlarını Orhangazi’de buluşturacak. Başkan Bekir Aydın, prestijli turnuvada yer almak isteyen tüm sporcuları, belirlenen tarihler arasında Orhangazi’de olmaya davet etti. Aydın, açıklamasında “Tenis, her yaşta insanın yapabildiği çok güzel bir spor dalıdır. Şehrimizde de belediyemize ait üç korttan oluşan bir tenis kompleksimiz var. Bütün tenis severleri Orhangazi’ye davet ediyorum. Tenisin kalbi kentimizde atacak.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.