Hava Durumu

Ellerine puro ile yoksulluktan bahsediyorlar!

Nilüfer Belediyesi'nin ve Büyükşehir Belediyesi'nin tartışmalı iki ismi İbrahim Mart ve Mehmet Saldız, ellerinde puro ile fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştılar. Paylaşımda ki mesaj ise son derece nezaketsizdi. Ellerinde pahalı purolarla adeta milletle dalga geçer gibi fotoğraf çektiren ikili paylaşımda şu mesajı yayınlamış; ''Bu dünya yoksulluk karşısında susan insanların dünyası olmamalıdır!

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ellerine puro ile yoksulluktan bahsediyorlar!

Bugün Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'in yakın arkadaşı ve NİLBEL yönetim kurulu başkanı İbrahim Mart, bugün sosyal medyada son derece çirkin bir paylaşım yaptı. Mart'ın yanında ise Büyükşehir Belediyesi'nin tartışmalı ismi Mehmet Saldız da yer alıyordu. Bu ikilinin elinde birer pahalı puro ve bu purolardan çıkan yoğun duman altında çekilen bir fotoğraf çektirdiler. İşte bu fotoğrafı İbrahim Mart sosyal medyasından yayınladı. Bu paylaşımı yaparken de bir mesaj yazdı.

İşte o mesaj; ''Bu dünya yoksulluk karşısında susan insanların dünyası olmamalıdır!''

İbrahim Mart tarafından yayınlanan bu mesaj CHP'liler tarafından ekran fotoğrafı alınarak elden ele gezdi. Bu paylaşımın çirkin tarafı ise ekonomik kriz ile boğuşan, geçim derdinde olan vatandaşla adeta dalga geçer gibi ellerinde pahalı purolar ile yoksulluğa susan insanlara mesaj vermesi oldu.

Son derece çirkin bir tavır olarak yorumlanan bu paylaşım Bursalılar tarafından tepki aldı.

Bu fotoğrafta yer alan ikili için Mustafa Bozbey'in ve Şadi Özdemir'in tavrı ne olacak merak konusu.

Yıllar sonra iktidara gelen bir CHP ve seçilen başkanlar tarafından görevlendirilen bu iki isimin bu fotoğrafını son derece nezaketsiz olması ve vatandaş ile adeta dalga geçer gibi mesaj yayınlamaları, Bursa'ya bir güç gösterisi mesajı mı? Yoksa görgüsüzlük mü? Yorumu size bırakıyoruz.

Ayrıca anlaşılıyor ki CHP yöneticilerinin ve Belediye başkanlarının ne diyeceği onlar için hiç önemli değil. Aslına bakılırsa vatandaşın yani onlara oy veren ve onları bu görevlere getiren vatandaşın bile ne diyeceği bu iki isim için hiç önemli değil ki bu fotoğrafı, bu mesaj ile birlikte yayınlamaktan çekinmemişler.

İçtikleri puro ile ilgili bir kısa araştırma yaptık. Tanesinin 85 dolar olduğu iddia ediliyor yani Türk lirası karşılığı 2900 TL.

İşte Bursa'nın ve CHP'nin yeni aktörlerinin yaptıkları böyleydi.

Ve biz bu fotoğrafı yayınlarken çok utandık.

Kaynak: Tiviport

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.