Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediye eski başkanı Aktaş'tan dikkat çeken paylaşım!

Bursa Büyükşehir Belediye eski başkanı Alinur Aktaş, Beşyol Kavşağı’nda başlatılan peyzaj çalışmasının tamamlanmasını hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa Büyükşehir Belediye eski başkanı Aktaş'tan dikkat çeken paylaşım!

Önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mevcut yönetimin, "Büyükşehir’den Bursa’ya nefes aldıracak çalışma" başlığıyla duyurduğu Beşyol Kavşağı’ndaki peyzaj çalışmaları hakkında yorum yaptı.

Recep Altepe döneminde başlayan ve Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm çalışmaları içinde yer alan Beşyol Kentsel Dönüşüm ve bağlantı yollarının neredeyse tamamının kendi döneminde yapıldığını belirten Aktaş, üstü kapalı biçimde yeni yönetime göndermede bulundu.

"NEREDEYSE TAMAMINI ŞEHRİMİZE KAZANDIRMIŞTIK"

"Eser Siyaseti-1" başlığıyla paylaşım yapan Aktaş, "Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe döneminde başlayan, görevde olduğum süreçte Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm çalışmaları içinde yer alan Beşyol Kentsel Dönüşüm ve bağlantı yollarının neredeyse tamamını şehrimize kazandırmıştık. Şu günlerde mevcut yönetimin, kavşağın peyzaj çalışmalarını bitirmek üzere olduğunu görmekten şehrim ve hemşehrilerim adına mutluluk duydum. Bugüne kadar eser siyaseti, millete hizmeti merkeze alan bir siyasi anlayışın temsilcisi olarak daima memleketimize ve milletimize hizmet etmeyi şiar edindik. Bu millet kendisine hizmet edene her zaman takdirini göstermiştir." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.