Hava Durumu

Bozbey’in solcuları milletle dalga geçiyor!

Özellikle son dönemde ekonomi üzerine yandık bittik ve millet aç propagandası yapan CHP’de, Bursa Büyükşehir ve Nilüfer Meclis üyelerinin tanesi 85 dolar ( 2 bin 900 TL) olan puroları içerken yaptıkları paylaşım büyük tepki çekti. Bozbey’in başkan vekili Mehmet Aydın Saldız’ın da aralarında bulunduğu 3’lünün utanmadan yaptıkları paylaşım gerçek yüzlerini de ortaya koydu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bozbey’in solcuları milletle dalga geçiyor!

Yerel seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey, kendine yakın isimleri de meclis üyesi yaparak yanına aldı. Bozbey,  seçildiği günden beri yaptıkları ile partili partisiz bir çok kesimin şimşeklerini üzerine çeken Nilüfer ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Aydın Saldız’ı hem başkan vekili hem de Tarım Peyzaj A.Ş Yönetim Kurulu başkanı yaptı. Saldız seçim döneminde Bozbey’in en yakın çalışma arkadaşı olurken, maddi manevi desteği ile de öne çıkmıştı. Fotoğraf karesinde yer alan ikinci isim ise İbrahim Mart. 

Nilüfer Belediye Meclis Üyesi ve NilBel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mart, kısa bir süre önce de belediyede çalışan işçilere baskı yaptığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bir dönem Makine Mühendisleri Odası başkanlığı da yapan Mart, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in yakın arkadaşı olmasının yanı sıra sıkı solcu ve sosyalist olarak kendini göstermeye çalışsa da her defasında boyası dökülen isimlerin başında geliyor. Masadaki üçüncü isim olan Onur Uslu. Nilüfer ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Uslu, aynı zamanda Nilüfer Tarımsal ve Kırsal Kalkınma Kooperatifi (NİLKOOP) yönetim kurulu üyesi. Bir süre önce NİLKOOP’un yönetiminin yeniden belirlenme sürecinde meclis üyelerinin yönetime alınması ve 30 bin lira maaş bağlanması ile ilgili tartışmaların odağındaki isimlerden. 

Bozbey’e yakınlığı ile bilinen bu 3’lü bir mekanda tanesi 85 dolar olan purolardan içerken çektirdikleri fotoğrafı İbrahim Mart sosyal medya hesabından paylaştı. Zevki sefa yaparken çekilen fotoğrafın üstüne ise  ''Bu dünya yoksulluk karşısında susan insanların dünyası olmamalıdır!'' yazdıkları dikkatlerden kaçmadı. 

Bir yandan fakir fukara edebiyatı yapıp 85 dolarlık puroları tüttüren 3’lünün paylaşımı büyük tepki çekti. Bozbey’in solcuları olarak da tanınan üçlünün çirkin paylaşımı CHP içinden bile büyük tepki görürken, “Bunların solculuğu parayı bulana kadar” sözleri gündem oldu. Türkiye’nin ekonomik olarak zor günlerden geçtiği bir dönemde hükümeti hedef alan muhalefet ve özellikle sol kesimin gücü ele geçirdiğinde nasıl davranacağını da göstermesi açısından ibret verici olan fotoğraf ve takınılan tavır, aynı zamanda toplumdan kopuk ve dar gelirli kesimle adeta alay eden zihniyeti bir kez daha gözler önüne serdi. 

Özellikle sol ideolojiye sıkı sıkıya sarılan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ile halkçı görüntü vermeye çalışan Mustafa Bozbey’in kendilerinden cesaret alarak halkla dalga geçen bu 3’lünün tavrına ne diyeceği de merak konusu?

Kaynak. Şehir Medya 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.