A Milli Futbol Takımı'nın rakibi Avusturya!

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya ile karşı karşıya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 22:18
https://www.lodoshaber.com

Avusturya, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Türkiye ile kozlarını paylaşıyor. Leipzig Stadyumu'ndaki zorlu karşılaşmada Artur Soares Dias düdük çalıyor.

A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile karşılaşıyor

22:06

İNANILMAZ KARAMBOL

5'inci dakikada Avusturya'nın kullandığı köşe vuruşunda topa kimse dokunamadı. Baumgartner kale çizgisinde vuruşunu yapamadı. Top auta gitti. Baumgartner pozisyonda yerde kaldı.

22:02

MERİH ATTI ÖNE GEÇTİK

1'inci dakikada Arda Güler'in kullandığı köşe vuruşu doğrudan kaleye gitti. Avusturya savunması topa çizgide dokundu. Merih Demiral topu önünde buldu ve vuruşunda topu ağlara gönderdi. Avusturya karşısında öne geçtik: 1-0.

MERT YATTI TOPU ALDI

16'ncı saniyede Baumgartner savunma arkasına kaçan Arnautovic'e pasını aktardı. Mert Günok kalesini terk etti ve topu eliyle tuttu.

22:00

KRİTİK MAÇ BAŞLADI

A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynayacağı müsabaka başladı. Artur Soares Dias'ın ilk düdüğü sonrası santra vuruşu yapıldı.

"MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Önemli bir maça çıkacaklarını belirten Vincenzo Montella, "Maçın önemini hepimiz biliyoruz. Bunun bilincinde hazırlandık. Çok güzel bir maç bizi bekliyor. Bu maçta çok özgüvenli olmamız gerekiyor. Topa sahip olduğumuzda pas oyunumuzu göstermemiz gerekiyor. En çok gol beklentisi olan üçüncü milli takımız. Bu özgüvenle maçımıza çıkacağız" dedi.

20:56

AVUSTURYA'NIN 11'İ BELLİ OLDU

Ralf Rangnick yönetimindeki Avusturya'nın Türkiye maçı 11'i netlik kazandı. Avusturya'nın Türkiye maçı 11'i şu şekilde:

Pentz, Posch, Danso, Lienhart, Mwene, Seiwald, Schmid, Laimer, Sabitzer, Baumgartner, Arnautovic.

20:49

TÜRKİYE'NİN 11'İ BELLİ OLDU

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya maçı ilk 11'i belli oldu. A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya maçı 11'i şu şekilde:

Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Arda Güler, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz.