Yusuf Güney'den herkesi şoke eden Biden örneği!

Bir süre önce astral seyahat açıklamalarıyla gündeme gelen Yusuf Güney'den yine şaşırttı. 'İnsanları klonluyorlar' diyen ünlü isim açıklamasının devamında ABD Başkanı Joe Biden üzerinden şok edici bir örnek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 15:13
https://www.lodoshaber.com

Son dönemde yaptığı ilginç açıklamalar ile gündeme gelen şarkıcı Yusuf Güney, açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" diyen Güney, bu defa da ABD Başkanı Joe Biden üzerinden örnek vererek insanların ölmeden önce DNA'larının alındığını ve klonlandıklarını söyledi.

"DNA'NIZI ALIP KÜÇÜK BİR TÜPÜN İÇİNDE SAKLIYORLAR"

Öldükten sonra ruhun geri geldiğini ama insani duyguların olmadığını belirten Güney açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şöyle ben Biden ile alakalı hep şunu söylüyorum ya bak klonlama tekniği diye bir şey var. Öyle bir teknoloji var. Klonlama siz mesela öldünüz. Ölmeden önce DNA kök sarmalından sizin DNA'nızı alıyorlar, küçük bir tüpün içerisinde saklıyorlar. Siz öldükten bir yıl içerisinde geri getirebiliyorlar"

HERKESİ ŞOKE ETTİ: "GÖRÜNMEYEN ŞEYLERLE DİYALOG KURUYOR"

 Ünlü isim, ABD Başkanı Biden'a ilişkin yöneltilen soru üzerine açıklamasına şöyle devam etti:

"Bazen görünmeyen şeylerle diyalog kuruyor acayip acayip hareketle. Bir şey yok orada bomboş görüyorsun ama bir insan boşu boşuna boşlukla konuşmaz bir şeyler görüyor ki konuşuyor. Bakın bizim görsel olaraktan gözlerimizle göreceğimiz frekans aralıkları bellidir. O frekans aralığının dışına çıktığın anda metafiziksel varlıklar başlıyor"