Kadın TIR şoförü TIR'ını düğün arabası yaptı

Ankara'da kadın TIR şoförü, kullandığı TIR'ı süsleyerek düğün arabası yaptı. TIR, konvoyun başında, Ankara sokaklarında dolaştı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 09:57

Ankara'da TIR şoförlüğüyle geçimini sürdüren çift, düğünlerinde Leyla Elaldı'nın TIR'ını süsleyerek düğün arabası olarak kullandı. Mutlu çift, Leyla Elaldı'nın sürdüğü TIR ile konvoya katılarak düğünün yapılacağı alana gitti.

"HER ŞEY ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ BİRDEN GELİŞTİ"

Hem nikahında hem de düğününde TIR'ını gelin arabası olarak kullandığını belirten Elaldı, "Sosyal medya hesabımdan soru cevap etkinliği yaparken eşimin kız kardeşi 'yengem olur musun' demişti. Ben de 'ablan olarak kalayım' demiştim ancak sonra abisiyle tanıştırınca her şey çorap söküğü gibi birden gelişti. Bir baktık nikah masasındayız, bir baktık düğün salonundayız. Kendi aracımı gelin arabası yapmak müthiş bir duygu" diye konuştu.

"KENDİ İŞİMİZİ YAPARAK DÜNYAYI KEŞFEDECEĞİZ"

Damat Emre Seçkin ise "5-6 aydır sürekli yurt dışında olduğumuz için ailelerimize vakit ayıramadık. Zaten sürekli yurt dışındayız. Hafta sonları istirahatlerimizde yurt dışında farklı ülkelerde yine balayı yapabiliriz ama daha çok ailemizle vakit geçirmek için balayı planı yapmadık. Eşimle birlikte dünyayı keşfetmek istiyoruz. Kendi aracımızla, kendi işimizi yaparak dünyayı keşfedeceğiz" ifadelerini kullandı.