Mesajınız var..

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'in personeline gönderdiği dilek ve temennilerle dolu mesaj ile ilgili paylaşımlar ortalığı karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 13:12
https://www.lodoshaber.com

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, tüm Belediye personeline sms ile mesaj yolladı. Dilek ve temenniler içeren mesajında Başkan Özdemir, personeli Nilüfer için aktif çalışmaya davet etti.

Tüm çalışanların hizmetlerin geniş kitlelere duyurulması adına, Nilüfer Belediyesi sosyal medya hesaplarını takip ederek, kendi sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmalarını ve katılım göstermeleri ricasında bulundu.

Yıllar önce böyle bir mesajı eski Başkan Mustafa Bozbey'de göndermişti tüm çalışanlarına.Dilek ve temennilerden oluşan Özdemir'in mesajını bazı çalışanlar olumlu bulurken, bazıları da tepki gösterdi.

Gazeteci Pelin Çırpan'ın sosyal medya hesabından eleştirerek paylaştığı bu mesajı alıntılayarak paylaşım yapan bir isim dikkatlerden kaçmadı.

Tepki veren kişi Nilüfer Belediyesi çalışanı , CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin'in kardeşi Mustafa Şahin idi.

Kardeş Şahin paylaşımında gazeteci Çırpan'a cevaben," İleride CHP'ye oy verecek seçmenin kafasını karıştırıyor." diyerek, maaşlarını düzenli aldıklarını iddia etti. CHP Nilüfer İlçe Başkanının kardeşi Mustafa Şahin paylaşımında;

Seçimden sonra ki ilk ay maaşlar iki taksit yattı onun dışında maaş konusunda hiç problem olmadı ilk ay iki taksit olmasının sebebini de herkes biliyor zaten." dedi

Böylelikle Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'in personeline gönderdiği dilek ve temennilerle dolu mesaj ile ilgili paylaşımlar ortalığı karıştırdı!

Kaynak: Tiviport